Saskia Goedhart

Saskia Goedhart

Saskia Goedhart

Mijn naam is Saskia Goedhart (1976). Mijn artsopleiding heb ik gevolgd in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Daarna ben ik opgeleid tot huisarts bij het VU medisch centrum in Amsterdam en vervolgens tot psychiater bij de Geestgronden (GGZinGeest) in Zaandam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp. De psychiateropleiding heb ik afgerond in 2012. Hierna ben ik werkzaam geweest bij verschillende instellingen, waar ik verdere ervaring heb opgedaan met zeer uiteenlopende psychiatrische problematiek. 

In 2015 ben ik met veel plezier gestart met een vrijgevestigde psychiatrische praktijk. Mijn praktijk biedt deskundige psychiatrische diagnostiek en behandelingen voor (jong) volwassenen, vanaf de leeftijd van 18 jaar. Ook verricht ik eenmalige consultaties op verzoek van huisartsen en coaching/counseling bij psychische klachten zonder psychiatrische diagnose, of wanneer u uw diagnose liever niet kenbaar wilt laten maken aan uw zorgverzekering.

Mijn aandachtsgebied ligt binnen de volwassenenpsychiatrie in bredere zin, met bijzondere aandacht voor (problemen in) de identiteitsontwikkeling van jong volwassenen. Door mij gehanteerde therapievormen zijn onder andere psychodynamische psychotherapie, EMDR, mindfulnesstherapie, aandachtgerichte cognitieve therapie, cognitieve gedragstherapie en medicamenteuze behandeling. Ik bied behandeling voor vrijwel alle psychiatrische problemen, zoals depressieve klachten, stemmingswisselingen, angstklachten, autismespectrumstoornissen, ADHD, identiteitsproblemen, etc.

In mijn werkwijze sta ik voor een individuele benadering met een brede blik. Diagnostiek is niet alleen het stellen van een diagnose, maar samen met u zoeken naar een breder begrip van uw klacht. Een goede behandelrelatie, wederzijds vertrouwen en inzet zijn wat mij betreft de bouwstenen voor een succesvolle behandeling.

Ik werk zonder contracten met zorgverzekeraars. Aan het einde van de behandeling, of na een jaar behandeling, ontvangt u een eindfactuur, die voldoet aan de eisen en tarieven van uw zorgverzekeraar. Deze factuur kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar, die afhankelijk van uw polis 75% tot 100% van dit eindbedrag vergoedt. In sommige gevallen kunt mij machtigen de factuur voor u in te dienen. 
 
Ga voor uitgebreide informatie of het maken van een afspraak naar www.goedhartpsychiater.nl

werkkamer Goedhart

Contactformulier

Contactgegevens

Mw. S. Goedhart
Vlietsorgstraat 15, 3e verdieping 
2012 JB Haarlem
06 - 40 59 62 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.goedhartpsychiater.nl

Contact bij voorkeur via e-mail; zo ben ik tevens het best bereikbaar en hoort u snel van mij terug.

Praktijk: maandag t/m donderdag
Wachttijd: de praktijk is gesloten voor nieuwe inschrijvingen
Contracten: geen
Specialisatie: volwassenen psychiatrie
Voertaal: nederlands / engels
Belangstelling: adolescentie/jong volwassenheid

Routekaart