Erik van Duijn

Erik van Duijn

Erik van Dujn

Sinds 2004 ben ik met veel plezier werkzaam als psychiater. Na mijn opleiding heb ik op diverse (poli)klinische afdelingen voor volwassenen- en ouderenpsychiatrie gewerkt. Ik heb vooral veel ervaring met diagnostiek en behandeling van depressieve en angstklachten, dwangklachten, adhd/add en psychiatrische klachten bij lichamelijke en neurologische ziektes; vaak aandoeningen die grote gevolgen hebben voor het persoonlijk en sociaal functioneren, maar die over het algemeen goed te behandelen zijn.

Naast mijn werkzaamheden als klinisch psychiater, ben ik actief voor een aantal patiëntenorganisaties. Als onderzoeker ben ik betrokken bij meerdere wetenschappelijke onderzoeksprojecten waarbij verschillende neuropsychiatrische aspecten van neurogenetische aandoeningen worden onderzocht. Lees hier verder over mijn wetenschappelijke activiteiten.

Voor meer informatie: zie mijn website www.erikvanduijn.nl

Contactgegevens
Nieuwe Gracht 37
2011 NG Haarlem

Tel: 06 385 326 41
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen
Ma-middag, ma-avond, do-middag, do-avond, vrij-middag

Typering praktijk
Diagnostiek, consultatie, advies, farmacotherapie, kortdurende behandeling

Gecontracteerde zorgverzekeraars in 2023
DSW, Zorg en Zekerheid, ONVZ, Zilveren Kruis, Menzis en Aevitae Eucare
 
Indien u verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar, kunt u wel in behandeling komen, maar wordt de behandeling niet volledig vergoed. Ik raad aan om dan eerst bij hen informeren welk percentage van de NZa-tarieven zij vergoeden. 
 
Aanmelding
Patiënten kunnen uitsluitend via ZorgDomein worden aangemeld.
 

Contactformulier

Routekaart

 
What do you want to do ?
New mail