Lioudmila Roubtsova

lioudmila roubtsovaIk ben Lioudmila Roubtsova, psychiater en seksuoloog. Ik heb mijn opleiding tot psychiater gevolgd in het AMC in Amsterdam. Ik ben psychiater sinds 2007.

Voordat ik met mijn huidige praktijk begon, heb ik als psychiater gewerkt bij Arkin (langdurige zorg) en bij Psya ( 2-de lijn) als psychiater en hoofdbehandelaar op de locaties Haarlem en Medemblik. Het starten van eigen praktijk is altijd al mijn droom geweest en na het opdoen van voldoende ervaring als psychiater en na het afronden van mijn opleiding Seksuologie bij RINO in Amsterdam kon ik beginnen.

Ik ben deskundig op het gebied van diagnostiek en behandeling, zowel gesprekstherapie als medicamenteuze behandeling. Uiteraard heb ik kennis en ervaring in het geven van verschillende vormen van psychotherapie zoals Cognitieve Gedragstherapie, Interpersoonlijke Psychotherapie, EMDR en Inzichtgevende Psychotherapie. Ik richt mij op patiënten met angsten, depressie, bipolaire stoornissen ( stabiele fase), PTSS, ADHD, burn-out, identiteitsproblemen en vele andere psychische klachten. De behandeling wordt gekozen op grond van de wensen van de patiënt, mijn klinische ervaring en de psychiatrische richtlijnen. Als medisch seksuoloog kunt u bij mij terecht voor de diagnose en behandeling van seksuele disfuncties (“geen zin”, pijn bij vrijen, erectieproblemen), traumatische ervaringen of problematiek als gevolg van zowel somatische als van psychische klachten. Ook als de seks helemaal niet lukt of u heeft twijfels over uw seksuele oriëntatie, kunt u bij mij terecht.

Als ervaringsdeskundige kan ik u of uw partner hulp bieden bij acculturatie probleem, ik kwam zelf inmiddels ruim 20 jaar geleden uit Rusland naar Nederland. Vanzelfsprekend sta ik als psychiater ingeschreven in het BIGregister en ben lid van verschillende beroepsverenigingen waaronder de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en Nederlandse vereniging voor Seksuologie. In mijn praktijk werk in samen met mw. Joyce Haverkort, systeemtherapeut en sta ik open voor de andere samenwerkingsmogelijkheden. Ook de collega's psychologen en huisartsen kunnen contact met mij opnemen voor een diagnostisch of medicamenteus psychiatrisch consult op basis van mijn uurtarief.

Meer informatie vindt u op mijn website: www.psychiaterenseksuoloog.nl
Wachtlijst: wisselend: 0-6 weken, neemt u gerust contact met mij op.

Liroubtsova werkkamer

Contactgegevens:
Zandvoorterpad 5
2051 BC Overveen

06 43 172 467
Zandvoorterpad 5 (linker deur)
2051 BC Overveen
Dinsdag: middag en avond, donderdag: ochtend en middag.
Nederlands, Engels, Russisch
Contracten met verzekeraars: nee
Website: www.psychiaterenseksuoloog.nl

Contactformulier

Routekaart


Grotere kaart weergeven