Rosien Leijdens

Rosien Leijdens

Sinds 2009 ben ik met plezier werkzaam als psychiater. Na mijn opleiding heb ik bijna 11 jaar bij GGZ inGeest gewerkt, binnen een groepstherapeutisch programma voor de behandeling van borderline persoonlijkheidsproblematiek volgens de methode MBT (Mentaliseren Bevorderende Therapie). Sinds 2019 werk ik als vrijgevestigd psychiater in Hoofddorp.

In mijn praktijk behandel ik patiënten van 18 jaar en ouder met psychiatrische problemen. De behandeling kan bestaan uit psychotherapie of farmacotherapie, meestal uit een combinatie van beiden. Ik heb het meeste ervaring met de (mede-)behandeling van persoonlijkheidsproblematiek en trauma, ADHD, depressie en angst. Ik ben European Practitioner EMDR voor behandeling van PTSS (post traumatische stress stoornis). EMDR gebruik ik geïntegreerd in de totale behandeling indien geïndiceerd en gewenst, niet als behandeling op zich. Daarnaast verricht ik eenmalige consulten voor huisartsen via een consultatieve dienst, Transparant Next, en werk ik samen met een aantal psychotherapiepraktijken op consultatieve basis of op basis van medebehandeling.

Op dit moment neem ik geen nieuwe patiënten aan, alleen medebehandelingen.

Ik hanteer geen wachtlijst.

Contactgegevens

Psychiatrie Praktijk Leijdens
Manenburgdreef 101
2135 GW Hoofddorp

Werkdagen

Dinsdag, donderdag en vrijdag

Typering praktijk

Diagnostiek, (psychiatrische) psychotherapie, EMDR als onderdeel van de behandeling, consultatie, advies, farmacotherapie

Gecontracteerde zorgverzekeraars in 2023 en 2024

Alle zorgverzekeraars

Aanmelding

Een erkende verwijzer zoals een huisarts of psychotherapeut kan naar mij verwijzen, bij voorkeur na vooroverleg

 

Routekaart