Iefke van Unen

Iefke van Unen

Iefke van Unen

Na mijn studie geneeskunde in Leiden volgde ik de opleiding tot volwassenpsychiater bij GGZ Rivierduinen met daarbij extra aandacht voor eetstoornissen, (jong)volwassenen met een eerste psychose en consultatieve psychiatrie. Ik heb mijn opleiding afgerond in 2014, daarna werkte ik gedurende twee jaar als psychiater bij het Centrum voor Eetstoornissen de Ursula. Sinds 2016 werk ik bij de crisisdienst van GGZ inGeest. Daar behandel ik patiënten vanaf 18 jaar met uiteenlopende psychiatrische stoornissen. Vanwege de veelzijdigheid van dit werk ben ik gewend om samen te werken met verschillende ketenpartners in deze regio. Ook heb ik ruime ervaring met het voorschrijven van psychofarmaca. In mei 2021 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen bij De Nieuwe Dreef in Heemstede. Ik heb van verschillende soorten psychotherapie de basiscursus gevolgd (ACT, AFT, schematherapie, EMDR) en neem deze kennis mee in mijn behandeling. Vanaf 25 september 2023 ga ik samen met mijn collega Sabine van Paridon (psychotherapeute) een AFT-groep geven. Daarbij werk ik samen met enkele huisartsen in de regio Zuid-Kennemerland waarbij ik regelmatig overleg heb met de praktijkondersteuners GGZ en ook patienten voor een eenmalig consult kan zien.

Iefke binnen

Contactgegevens

Praktijknaam: Iefke Psychiatrie

Praktijkadres:

  • De Nieuwe Dreef, Heemsteedse Dreef 38, 2102 KL Heemstede 
  • Zijlweg 144, 2015 BH Haarlem

KVK-nummer: 8222374

BIG-registratienummer psychiater: 19911408601

AGB code (persoonlijk): 03067656

AGB code (praktijk): 03037959

Lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor privacygevoelige informatie (niet mogelijk om zelf een mailconversatie te starten)

Werkdagen: maandag (Haarlem), woensdag (Heemstede) en vrijdag (Haarlem)

 

Aanmelding en wachttijden:

Voor actuele informatie over wachttijden en voor aanmelden verwijs ik u naar de site van De Nieuwe Dreef (De Nieuwe Dreef Psychotherapie | Aanmeldingen.  Een behandeling bij mij valt onder de Specialistische GGZ.

U kunt het contactformulier invullen en bij het kopje ‘Reden van aanmelding en hulpvraag’ aangeven dat het gaat om een aanmelding bij mij.

Op dit moment hanteer ik een aanmeldstop (vanaf juni 2023).

 

Gecontracteerde zorgaanbieders:

In 2023 heb ik een contract met Menzis, Zilveren Kruis, DSW, Zorg en Zekerheid en ASR/Ditzo.

Let op: als ik geen contract heb met uw zorgverzekeraar, wordt uw behandeling mogelijk niet volledig vergoed.

Ik raad u in dat geval aan om bij uw zorgverzekeraar na te vragen welk percentage van het NZA-tarief zij vergoeden.

 

Routekaart

>